![]() |
|
|
|
|||||||
| Kayıt Ol / Register | Radyo / Radio | SSS | Hava Durumu | Üye Listesi | Oyunlar | Takvim | Forumları Okundu İsaretle |
![]() |
|
|
Konu araçları | Gösterim Modları |
|
|
#21 |
|
Denizci
![]() ![]() ![]() ![]() |
yorum yazan tüm dostlarıma teşekkürler.İnanın çoğu zaman yakaladığım balığı eve getirmiyorum.sadece resmini çekiyor,sepete koyuyorum akşam eve gelirken bırakıyorum.ama bazende böyle kmlerce gidipte umduğun gibi balık yakalayamayınca insan üzülüyor.3 kişi 12 kamış atmışsınız 2 saat tık dememiş solucanlar aynı duruyor 12 olta kimisini acep balık kıyıya yakınmı diye10 metreye,uzaktamı yerki diye kimisini 50 metreye atmışsın .hiç birine dokunmamış.2 saat o çevrede hiçmi balık gezmez?
ben bu kadarmı kötü balıkcıyım yok yok ben artık denizlere okyanuslara açılmam lazım![]() Emekliliğe 1 yıl kalmış deniz kenarına yerleşmem lazım en iyisi benim MAZHAROSMANda biraz istirahat etmem lazım.![]()
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#22 |
|
Denizci
![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 4987
Giriş: 15-09-2009
Adınız...: Haşim
Şehir..: Yalova
Meslek..: çiçekçi
Kan Grubu: A RH(+)
|
Hayrettin abi bence balık olmamasına rağmen güzel bir gün olmuş. Ohhh su kenarında çay menemen misler gibi ve en önemlisi dostlarla yapılan iki çift laf. Büyük ve bol avların olması dileklerimle.
Facebook'ta Paylaş
|
![]() |
| Tags |
| gene, hüsran |
| Bu Konuyu Görüntüleyen: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
|
|